Bedste metoder til at bruge Slack til professionelt arbejde

373

At bruge Slack er en fantastisk måde at opbygge et professionelt fællesskab på. Ineffektiv brug kan dog gøre Slack total overvældende i stedet for at styrke dig. Hvis dit arbejde ikke kræver Slack, er den bedste praksis ikke at åbne det. Især når du laver koncentreret arbejde, skal du ikke åbne Slack. Det vil overvælde dig med løbende meddelelser, opgaver og spørgsmål.

Brug din Slack-konto på en hvilken som helst enhed, du ønsker. Da der ikke er nogen begrænsning af enheder til at få adgang til din Slack-konto, kan du få forbindelse hele tiden. Uanset om du bruger Windows eller Linux, kan du se alle dine vigtige meddelelser med det samme. Du kan integrere Slack med andre velkendte tredjepartsapps for at gøre det nemmere at bruge den. Du kan også regulere dine notifikationsindstillinger samt ændre Slack-botten efter dine præferencer.

Som en kommunikationsplatform har Slack en række fordele som f.eks. at give mulighed for at invitere mere end én sælger ind på en kanal. Det kan sikre maksimalt engagement og aktiv deltagelse af hver enkelt, hvilket i sidste instans kan fremskynde beslutningsprocessen. Ved at bruge Slack kan ejendomsmæglere uploade alle dokumenter som juridiske kontakter eller identifikation på ét ubesværet tilgængeligt sted.

De, der ønsker at holde kanalerne relativt fri for rod, bør bruge tråde til samtale. Det giver dig mulighed for at se alle samtaler på et overblik. Nye brugere bør være strategiske, hvis de opretter en kanal på Slack. At forblive standard i offentligheden er også en god måde at opretholde gennemsigtighed for nye brugere. Denne praksis vil også give brugerne mulighed for at blive fortrolige med platformen ved at kontakte forskellige kolleger på samme side.

Kontinuerlig notifikation på Slack kan hæmme din koncentration og reducere produktiviteten. Det er også vigtigt at holde en balance mellem dit personlige og professionelle liv. Især hvis du arbejder eksternt, holder du aldrig helt op med at arbejde, hvilket kan være stressende i det lange løb. For at undgå denne situation kan du indstille en tidsplan for meddelelser. Det er også klogt at administrere notifikationer i henhold til dine præferencer.