Instagram Har Anonceret Nye Funktioner

308

Instagram har annonceret nogle nye ændringer. Den populære app er under pres på grund af teenageres overdrevne brug af platformen. Amerikanske senatorer er bekymrede over online-sikkerheden, og de undersøger det sammen med Instagram-chef Adam Mosseri. Det er derfor, at Instagram-chefen for nylig skulle møde op for senatorerne.

Det er blevet erfaret, at nye funktioner vil hjælpe teenagere, såvel som forældre, med at styre den tid der bruges på appen. Gennem denne funktion vil forældrene kunne kontrollere, hvor meget tid deres børn bruger på Instagram. Det giver også forældrene mulighed for at sætte tidsgrænser. Teenagere vil også få en påmindelse om at tage en pause.

Den interne undersøgelse af denne populære sociale medie-app viste, at teenagere giver Instagram skylden for deres angst. Hændelsen med France Haugens lækkede dokumenter har øget angstraten blandt teenagere. Det amerikanske senatsudvalg rådede Instagrams myndighed til at bruge Instagrams interne oplysninger til at forbedre børns sikkerhed.

Konsulenten for sociale medier Matt Navarra udtalte om disse ændringer: “Instagrams chef vil gerne have noget nyt og meningsfuldt at vise de amerikanske senatorer, når de griller ham … De nye funktioner vil give bekymrede forældre flere værktøjer til at hjælpe med at holde deres børn sikre, når de bruger Instagram, men mange vil undre sig over, hvorfor det har taget så lang tid at omsætte det til handling.”

Mosseri annoncerede lanceringen af den nye funktion, som har fået navnet “take-a-break”. Han forklarede: “Hvis nogen har scrollet i et bestemt tidsrum, vil vi bede dem om at tage en pause fra Instagram og foreslå, at de indstiller påmindelser om at tage flere pauser i fremtiden.”

Han skrev også: “Selv om det er tilgængeligt for alle, tror jeg, at dette værktøj er særligt vigtigt for teenagere, så de bedre kan forstå, hvilke oplysninger de har delt på Instagram, hvad der er synligt for andre, og så har de en nemmere måde at administrere deres digitale fodaftryk på.”