Hvorfor Skal Du Overveje Lambda School?

279

Hvis du leder efter en god platform til webudvikling og datalogi Bootcamp, er Lambda School et godt valg. Du kan finde et dybdegående pensum og kvalitetsinstruktører på denne enkle platform. Den er velkendt i online kodning Bootcamp-branchen. Her vil vi gerne give dig en kort beskrivelse af Lambda School, så du kan tage din næste beslutning om et kursus for udvikling af færdigheder.

Du vil finde to hovedonline programmer i Lambda School. Det ene er “Full Stack Web Development” og det andet er “Data Science”. Denne online læringsplatform tilbyder både fuldtids- og deltidsmuligheder for deres studerende.

Full Stack Web Development-kurset er effektivt for nye elever. Det hjælper dem med at lære at bygge webapplikationer og software til internettet. De kan lære alt om front-end og back-end teknologier.

Data Science-kurset er nyttigt for dem, der ønsker at lære at undervise i emner som machine learning, datavisualisering og databaseopbygning. Det hjælper også de studerende til at udforske detaljer om datamodellering sammen med naturlig sprogbehandling.

Da Lambda School omfatter adgang til et gennemprøvet, struktureret pensum, behøver du ikke at tøve med hensyn til dets legitimitet. Du kan opleve en live læringsoplevelse, hvor du kan interagere med klassekammerater såvel som instruktører.