Inklusion Af Handicappede På Arbejdspladsen

393

En rummelig arbejdsplads værdsætter altid arbejdstagernes mening og fremmer deres styrker. Inddragelse af handicappede er et andet kriterium for en rummelig arbejdsplads. Den tilbyder mere end at ansætte handicappede. Det giver lige rettigheder til alle medarbejdere. Det åbner muligheder for, at alle medarbejdere kan lære, dele og være deltagende.

Handicap kan enten være synligt eller usynligt. Mange virksomheder har allerede inkluderet mange mennesker med handicap. Men det er sandt, at inddragelse af handicappede på arbejdspladsen er en af de kritiske dele af en hver virksomhed.

Du er nødt til at indarbejde denne proces i din eksisterende ansættelsesprocedure. Hvis en handicappet kandidat finder, at din organisation ikke er rummelig og mærker forhindringer imens han/hun søger stillingen, vil personen helt sikkert søge et andet sted.

Ved at udvide din talentpulje kan du håndtere din organisations proces til inklusion af handicappede ved at klargøre visse forbedringer. De fleste handicappede stræber efter at komme i arbejde. Nogle gange arbejder de på et lavere niveau, selvom de reelt har en uddannelse. Du kan kontakte dem fra din talentpulje og ansætte dem efter behov. Det er en nyttig ansættelsesproces for begge parter. Gennem denne ansættelsesproces kan du også inkludere dygtige handicappede medarbejdere i din virksomhedsorganisation.