Fordele Ved At Inkludere Lønninger I Stillingsopslag

270

Det er et omdiskuteret spørgsmål, om du skal medtage lønninger i stillingsopslag eller ej. Nogle hævder, at det bliver den vigtigste afgørende faktor at nævne lønnen i et stillingsopslag. Så får arbejdsgiverne mindre mulighed for at forhandle. Men ved at inkludere lønnen i stillingsopslag kan du tiltrække flere ansøgere. Det fremmer også en god virksomhedskultur med åbenhed og fairness.

Ved at nævne lønnen i et stillingsopslag kan virksomheden forbedre kandidatoplevelsen. Nogle gange nævner organisationer lønnen i intervaller. Det er også en god måde at opklare eventuel forvirring på. Kandidaterne får et bedre overblik.

Ansøgere med passende erfaring og passende færdighedsniveauer kan søge stillingen. Det er også godt for organisationen at sortere listen over egnede ansøgere. Folk, der er interesseret i at arbejde inden for dette løninterval, kan dermed søge på stillingen. Det sparer således tid for ansøgerne og arbejdsgiveren.

Nogle gange søger jobsøgende efter et job i overensstemmelse med deres eksisterende arbejdstider. Nogle søger et job, hvor der kan arrangeres børnepasning og transportmuligheder. Så når organisationer nævner faciliteterne sammen med lønnen, kan jobsøgende let vælge det rigtige job i overensstemmelse med deres præferencer. Det er også nyttigt for organisationerne, da de ikke behøver at filtrere de oprindeligt interesserede kandidater. De kan hermed starte en samtale om din samlede lønpakke.