Amazon Har Forbudt 600 Kinesiske Mærker For At Overtræde Amazons Politikker

240

Omkring 600 kinesiske mærker på tværs af 3.000 forskellige sælgerkonti er blevet forbudt af Amazon på grund af misbrug af anmeldelser. Amazon sagde, at disse kinesiske virksomheder i høj grad overtrådte Amazons politikker. Amazon hævdede, at disse virksomheder bevidst og gentagne gange begår anmeldelsessvindel.

Amazons indgreb begyndte, da det blev observeret, at mange kinesiske virksomheder tilbød gavekort i bytte for anmeldelser. Amazon forbød strengt denne praksis med anmeldelser med incitamenter.

Amazon delte en erklæring om det nylige forbudte. De udtalte: “Amazon arbejder hårdt på at opbygge en god oplevelse i vores butik, så kunderne kan handle med tillid, og sælgere har mulighed for at udvikle deres forretning i sund konkurrence.”

De ytrede også: “Kunderne stoler på nøjagtigheden og ægtheden af produktanmeldelser for at træffe informerede købsbeslutninger, og vi har helt klare politikker for både anmeldere og salgspartnere, der forbyder misbrug af vores fællesskabsfunktioner. Vi suspenderer, forbyder og tager juridiske skridt mod dem, der overtræder disse politikker, uanset hvor de befinder sig i verden.”

Derefter konkluderede de: “Vi vil fortsætte med at forbedre opdagelsen af misbrug og træffe håndhævelsesforanstaltninger mod dårlige aktører, herunder dem, der bevidst begår flere og gentagne overtrædelser af vores politikker, herunder misbrug af anmeldelser. Vi er overbeviste om, at de skridt, vi tager, er i vores kunders og de ærlige virksomheders bedste interesse, som udgør langt størstedelen af vores globale salgssamfund.