Twitter Tester Nye Ændringer

332

Twitter tester større billeder i tidslinjen. De nye ændringer vil indvirke på, hvordan billeder og videoer vises i deres apps. Det forventes, at den nye funktion vil udvide den visuelle effekt ligesom på andre sociale medieplatforme.

Twitter forsøger at bruge visuelle medier, der vil blive indlejret i tweets, til at fylde hele bredden af mobiltelefonens skærm. I øjeblikket er billeder placeret ved siden af en brugers profilbillede. Det tager meget mindre plads på skærmen, hvilket kan være ubehageligt for nogle brugere.

Twitter nævnte det nye layout som “mere plads til at skinne”. Nu bliver det testet på iOS, men ikke på Android. Twitter bruger også upvote- og downvote-knapper til at teste funktionen. Det er en af de seneste ændringer, som Twitter oplever i en række tests.

Twitter har også lanceret en “tip jar”-funktion. Denne funktion gør det muligt for brugerne at betale hinanden for “gode” tweets. Tidligere har Twitter annonceret en anden test, der giver brugerne mulighed for at fjerne følgere. Den er ved at blive testet i webbrowserversionen af Twitter.

Det forventes, at de eksperimentelle ændringer vil give næring til indholdsskabelse for dedikerede brugere. Under opkøbet af Scroll udtalte de: “Scroll vil blive et meningsfuldt supplement til vores arbejde med abonnementer, mens vi opbygger og former en fremtidig abonnementstjeneste.”