Ifølge En Nylig Rapport Foretrækkes Udtrykket “Garanteret Indkomst” Frem For “Livrenter”’

311

Forsikringsbranchen erkender, at udtrykket “annuitet” ikke altid bliver modtaget særdeles godt. En nyere undersøgelsesrapport har også undersøgt, at udtrykket “garanteret indkomst” foretrækkes frem for “annuiteter” blandt masserne i samfundet.

Undersøgelsen er foretaget blandt 1.000 indbyggere i USA over 30 år. Forskerne fandt et interessant resultat, nemlig at en “garanteret indkomststrøm” gjorde folk mere villige til at sætte flere af deres penge ind. Når det derimod kaldes en “annuitet”, er de mindre tilbøjelige til at satse penge på at købe dem. Adfærdsforskeren hos Morningstar, Stan Treger, sagde: “Folk er mere åbne over for garanteret indkomst end en annuitet.”

Folk foretrækker også øjeblikkelige livrenter frem for udskudte livrenter. Associate Director of Policy Research hos Morningstar, Jasmin Sethi sagde: “Der har været en masse historiske problemer med svindel, som ikke er helt væk, selv om området er mere reguleret end tidligere.”

Hun sagde også: “Annuiteter bruges ikke særlig meget i dag. Men den garanterede indkomst, de giver, har potentiale til at gøre folk mere lykkelige. Folk kan godt lide at vide, hvor meget de kan bruge. De kan lide IKKE at skulle gætte. Folk har også meget svært ved at håndtere risikoen ved lang levetid.”