Elon Musk Afslører Tesla Bot

347

Teslas administrerende direktør Elon Musk afslører en humanoid robot, der bruger AI i køretøjet . Bilproducentens CEO jokede: “Det er meningen, at den skal være venlig.”

Den humanoide robot kaldes “Tesla Bot”. Den vil bruge den samme AI, som Tesla’s flåde af autonome køretøjer bruger. Det er en fungerende version af robotten, og den har aldrig været vist frem før Musks nylige uventede afsløring.

Ved Teslas AI Day-præsentation kom den uventede afsløring frem for publikum. Musk gav få detaljer om robotten på et PowerPoint-dias. Det er en lidt uhyggelig, Slenderman-lignende robot på 5 fod og 8 tommer. Denne robot forventes at veje omkring 125 pund. Musk nævnte også, at robotten er bygget af “letvægtsmaterialer”.

Musk forestiller sig, at Tesla Bot vil spille en vigtig rolle for at ændre fremtidens arbejde. Han sagde: “Jeg tror, at dette vil være ganske dybtgående. I bund og grund vil fysisk arbejde i fremtiden være et valg. Hvis du ønsker at gøre det, kan du gøre det, men du vil ikke være nødt til at gøre det.”