Hustru Var Ikke Forberedt På, Hvad Der Stod I Hendes Mands Dagbog

4679

En Arrestordre

Da der ikke er begået nogen fysisk forbrydelse, og hans ord mod hendes satte Claire i en meget vanskelig situation. Hun er i øjeblikket i skjul, og der er faktisk en arrestordre på hende, da hun teknisk set har “kidnappet sine børn”.

Claire spekulerer ofte på, om hun overhovedet skulle have kigget i dagbogen. Hun var ikke super tilfreds med sit liv, men hun var lykkeligt uvidende om de tråde, der trak det. Nu tænker hun konstant på, at alle hendes træk i fortiden ikke blev gjort med fri vilje, men med omhyggeligt orkestreret manipulation.

Hvad synes du? Ville du have læst Steves dagbog? Ville du bekymre dig, hvis dit liv var orkestreret på denne måde (Claire bemærker, at hendes liv var banalt, men ikke rigtig dårligt). Ville du være flygtet?

Claire vil forblive i skjul med sine børn indtil videre – hun har skabt sin egen form for vidnebeskyttelse og er i øjeblikket i sikkerhed. Denne historie er skrevet fra Claires perspektiv. Hun indvilligede i en privat telefonsamtale. Alle informationer omkring, hvad Steve lavede, når han ikke var sammen med Claire, er blevet sat sammen så godt hun formåede. Claire delte denne historie for at gøre opmærksom på den manipulation, der kan finde sted i forhold.
*Navne og steder er blevet ændret for at beskytte familien.