Sådan Får Du Dine Penge Til At Arbejde For Dig

382

Vidste du, at mens du udsætter dig selv for en 40-timers arbejdsuge, kan du også få dine penge til at arbejde for dig 24/7/365? At få dine penge til at arbejde for dig, mens du samtidig passer dit arbejde, er en fantastisk måde at optjene flere penge på i det lange løb. Nedenfor har jeg listet en række tiltag til, hvordan du kan få dine penge til at arbejde for dig.

Afvikle Din Gæld

Teknisk set virker det måske ikke som om, at du får dine penge til at arbejde for dig, fordi du bruger dem, ikke sandt? Tværtimod forhindrer afvikling af al din gæld, inden for kortest mulig tid, dig i at betale yderligere renter. Lad mig forklare det: Lad os sige, at du har 10.000 dollars hos dit kreditkortselskab, og selskabet har en årlig rente på 20 %. Ved årets udgang ejer du således 12.000 dollars. Modsat hvis du har gæld. Så bliver det ca. 2.000 dollars ekstra i renter, som du kunne have brugt til noget andet! Hvis du betaler din gæld så hurtigt som muligt, sparer du derfor tusindvis af kroner i renter i det lange løb. Det kan virke svært at betale af i starten, men det er muligt.

Invester I Aktier

Den mest oplagte måde at få dine penge til at arbejde for dig er at investere i aktier. Aktier kan virke skræmmende, når man tænker på, hvor ustabilt markedet er, men så længe du kun sætter ind, hvor meget du er villig til at tabe, og træffer nogle kloge valg, kan du sagtens få dine penge til at arbejde for dig. Du behøver ikke årelang research for at vælge den bedste aktie til at opnå størst mulig fortjeneste. Hvis du blot investerer regelmæssigt i en bred markedsindeksfond med lave gebyrer, bør du kunne klare dig fint.

Udnyt Dine Kreditkort

Hvis dit kreditkortselskab tilbyder belønninger eller procentvise rabatter, er det bestemt noget, som du kan bruge til din fordel. Nogle kreditkortselskaber tilbyder omkring 6 % tilbage på køb i udvalgte butikker, mens andre giver omkring 2 % tilbage på næsten alle køb.

Invester I Pension Med Livrenter

For at få endnu flere penge til at arbejde for dig selv er ved at investere i en pensionsopsparing med livrenter. Dette sker ved en aftale med et pensionsselskab. Her skal du indbetale et bestemt månedligt beløb, hvor du så kan trække renterne fra på selvangivelsen hvert år. Dette er en aldersopsparing, som sikre dig et beløb, når du ikke længere skal være på arbejdsmarkedet. Inden du bliver alt for begejstret, skal du dog foretage en grundig undersøgelse for at afgøre, om dette er det rigtige for dig, og hvorfor du måske ønsker at benytte dig af denne fremgangsmåde.