Opnå Sidegevinster Ved Hjælp Af Dine Færdigheder

320

At have en sideløbende virksomhed er en af de bedste måder, du kan give dig selv et mere sikkert økonomisk grundlag. Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du få muligheder for at udvide din sidevirksomhed og i sidste instans sige goddag til en selvstændig virksomhed. Der findes mange ideer til bijobs på nettet, men folk overser det vigtigste, som de allerede har: deres færdigheder. Hvad er bedre end at få et pengemæssigt overskud ud af noget, du allerede er god til at gøre? For at komme i gang skal du først identificere dine stærkeste færdigheder. Derefter kan du gøre det til en sidegevinst med disse fem måder.

Freelancing

En måde, hvorpå du kan bruge dine færdigheder til din fordel, er at starte en freelancevirksomhed ved siden af, især hvis du har formået at forbedre dine færdigheder på grund af din karriere og dit daglige job. På grund af alt det, der sker nu, er der en stigende efterspørgsel efter freelancere. Dette sker ikke kun i USA, men faktisk kan hele jordkloden blive din nye arbejdsplads.

Opbyg en portefølje af høj kvalitet, der med sikkerhed vil tiltrække freelancekunder ved at optegne dine færdigheder, præsentere nogle af dine bedste værker og få gode anbefalinger. Hvis du har færdigheder, der involverer styring af sociale medier, markedsføring, skrivning, tegning, grafisk design eller andre digitale færdigheder, er dine chancer for at tiltrække kunder store. Jo flere forbindelser du har, desto større er også dine chancer for at få freelancekunder.

Blogging

Blogging er fantastisk. Det er dog noget, der kræver en stor indsats og masser af tid for at opbygge en stabil og loyal følgerskare. Det er det, som du kan betragte som en langsigtet investering. Hvis dette ikke generer dig, kan du gøre blogging til din sidevirksomhed. For at blive integreret i et fællesskab skal du starte med et bestemt emne, der kan tiltrække en skare af følgere. Hvis madlavning f.eks. er noget, du brænder for, kan du starte en madlavningsblog. Når du til sidst har fået en stabil strøm af tilhængere, kan du overveje at udvide til andre emner.

Online Coaching

Hvis du besidder færdigheder, som er meget efterspurgt af andre mennesker, og du ønsker at lære folk at blive bedre til det, så er online coaching det rette sted at starte. Du kan starte med at coache folk, som du allerede kender. Men hvis du ønsker at tiltrække et større publikum, så er der online coaching-websteder, der allerede har et fællesskab af mennesker, der ønsker at forbedre disse færdigheder. Det positive er hermed, at jo flere mennesker du coacher, desto mere kvalificeret bliver du til at coache. Det betyder, at du med tiden kan skræddersy coaching til en mere poleret version, f.eks. et onlinekursus, hvilket fører os til vores næste måde.

Online-Kurser

En anden måde, hvorpå du kan få udbytte af dine kvalifikationer og færdigheder, er ved at oprette et onlinekursus, som andre kan deltage i for deres egen fornøjelse. Et online kursus er en af de mest fleksible forretninger på nettet, som er blevet yderst populære. Personligt, da hele denne lockdown situation startede, tilmeldte jeg mig selv til 5 online kurser, bare for at føle mig mindre skyldig over hvordan jeg brugte min tid. Desværre afsluttede jeg kun 3 ud af 5 aktivt. Men jeg afviger. Nå, men der findes hjemmesider som Teachable og Thinkific, der hjælper dig med at finde ud af, hvordan du opretter og lancerer et onlinekursus. Det er fantastisk for dem, der leder efter en allerede kendt platform, så du ikke ligefrem behøver at genopfinde den dybe tallerken igen.

Salg Af Produkter

Uanset om det er at lave DIYs ud af ting, som folk ikke selv har tid til at lave, eller lave noget ekstremt nyt og innovativt, kan du helt sikkert tjene penge ved at sælge produkter ved siden af. Der findes hjemmesider som Etsy, der hjælper dig med at reklamere for de produkter, du vælger at sælge. Du kan endda tage det et skridt videre ved at oprette konti på sociale medier for yderligere at promovere dine produkter. Med den rigtige målgruppe og de rigtige produkter vil du snart få ordrer til højre og venstre.