En Politibetjent Reddede Livet På Pigen, Der Altid Vinkede Til Ham

293

Politibetjente går på gaden vel vidende, at deres job er at hjælpe borgerne. Nogle gange er det at stoppe kriminalitet, men andre gange kan det være så simpelt som at være venlig overfor børnene i nabolaget. For en politibetjent var det et hurtigt vink tilbage til en 9-årig pige ved navn Klynn Scales.  Men da der en dag skete noget tragisk med Klynn, som næsten kostede hende livet, vidste den venlige lokale politibetjent, at han måtte komme hende til undsætning. Se, hvad der skete med Klynn, og hvordan både hendes eget liv og den lokale politibetjents liv ændrede sig efter den skræmmende begivenhed.

Et Venligt Hej Kan Være Guld Værd

Som niårig fandt Klynn Scales sin første helt; en lokal politibetjent, der hver dag skulle foretage sin runde i hendes kvarter. Hun holdt øje med, hvornår han ville komme forbi hendes hus, og sad så ved vinduet og ventede. Når han endelig kom forbi, vinkede Klynn begejstret for at sige hej.

Politibetjenten nød den venlige interaktion og vinkede tilbage. Hver dag udvekslede de to et par hilsner, hvilket ofte gjorde de ellers hårde dage lidt lysere. Der er en grund til, at Klynns kvarter blev patruljeret dagligt. Hun havde ikke ligefrem haft en nem barndom.
Se her, hvorfor Klynn ikke fik den nemmeste start på livet.