Tre Trin Til At Skabe En Vellykket Opstart

557

I dag, og i dag især, under pandemien og sandsynligvis derefter, er muligheden for at fejle stor. Denne triste virkelighed er nedslående og skræmmende, og hindrer oftere, end ikke spirende iværksættere, i at tage dette trosspring.

Nedenfor er nogle tips til at hjælpe dig med at få din din virksomhed til at vokse.

Proces – Delagtighed – Skalering

Uanset om du forsøger med en opstart eller forsøger at udvide din nuværende forretning, skal du altid beholde dette mantra:

Din virksomhed er din baby. Det er dit projekt, din passion og dine drømme, kombineret.

Dit ultimative mål, når du bygger din virksomhed, der skal skaleres er, at så skal du ikke svare på e-mails, ikke køre de daglige processer, leverancer og meget mere. Men hvorfor? Dette betragtes som uholdbar vækst.

I stedet skal du behandle, delegere og skalere. Uden en procesdrevet etik vil/kan du ikke effektivt delegere og skalere.

Ansæt hurtigere

De første måneder af din virksomhed er en overskudsdrevet drøm.

Du har kun få klienter, og du vil være bundet af tid og tålmodighed, men din profit er næsten ikke eksisterende.

Ud over basale udgifter til kontorleje og regninger, software og tid, er dine fortjenstmargener skyhøje. Og dette er et tydeligt tegn på, at du skal ansætte hurtigere. Tidlig fortjeneste er som en sirenesang, der ringer i det fjerne og distraherer dig fra den skat, der ligger foran dig.

Læg grundlaget, finjuster det og lys det derefter op.

Proaktiv markedsføring

Din største kilde til salg kommer alt sammen fra markedsføring. For mange år siden ville virksomheder enten stole på mund til mund-metoden, eller reklamer i aviser, da de er mere omkostningseffektive end at lægge reklamer på fjernsyn. Men med alderen på internettet, er det nu lettere for dig at udvide din forretning, og gøre dig kendt med kun et par klik og et par dollars. Du skal ikke kun offentliggøre markedsføring for din virksomhed, men også sørge for at udvide dit sociale netværk. På den måde får du ikke kun dig selv online, men gennem mund til mund-metoden, hvilket alligevel er et meget hurtigere middel.