Start Sidevirksomhed Ved Hjælp Af Dine Færdigheder

468

At have en sidevirksomhed er en af de bedste måder, du kan give dig selv et mere sikkert fundament. Hvis du spiller dine kort rigtigt, har du mulighed for at udvide din sidevirksomhed og til sidst sige hej til en selvstændig virksomhed. Der er mange ideer til et sidejob derude, men folk overser det vigtigste, de allerede har: deres færdigheder. Hvad er bedre end at tjene penge på noget, du allerede er god til at gøre? For at komme i gang skal du først identificere dine stærkeste færdigheder. Derefter kan du gøre det til en sidevirksomhed med disse fem måder.

Freelancing

En måde, du kan bruge dine færdigheder på til din fordel, er at starte en freelancing-virksomhed på nettet. Der er især en fordel, hvis du har formået at forbedre dine færdigheder på grund af din karriere og dit daglige job. På grund af alt, hvad der foregår nu, er der en stigende efterspørgsel efter freelancere ikke kun i USA, men også i andre dele af verden.

Byg en portefølje op af høj kvalitet, der helt sikkert vil tiltrække freelance- kunder ved at angive dine færdigheder, præsentere noget af dit bedste arbejde og få anbefalinger. Hvis du har færdigheder, der involverer ledelse af sociale medier, marketing, skrivning, tegning, grafisk design eller enhver digital færdighed, er dine chancer for at tiltrække kunder store. Jo flere forbindelser du har, jo større er dine chancer for at få freelance-kunder også.

Blogging

Blogging er fantastisk. Det er dog noget, og det kræver kræfter og tid at opbygge en stabil og loyal følgeskare. Det er det, du skal overveje ved en langsigtet investering. Hvis dette ikke generer dig, kan du gøre blogging til din sidevirksomhed. For at blive integreret i et fællesskab eller samfund, skal du starte med et bestemt emne, der kan tiltrække et publikum. For eksempel, hvis madlavning er noget, du brænder for, kan du starte en madlavningsblog. Når du til sidst har fået en jævn strøm af tilhængere, kan du overveje at udvide til andre emner.

Online Coaching

Hvis du besidder en færdighed, der er meget ønsket af andre, og du vil lære folk at blive bedre til det, så er online coaching lige noget for dig. Du kan coache folk, du allerede kender. Men hvis du ønsker at tiltrække et større publikum, er der online coachingwebsteder, der allerede har et fællesskab/samfund af mennesker, der ønsker at forbedre visse færdigheder. Den positive side er, jo flere mennesker du coacher, jo bedre bliver du til at coache. Det betyder, at du over tid kan skræddersy din coaching til en mere poleret version, såsom et online kursus, der fører os til vores næste vej.

Onlinekurser

En anden måde for dig at få fortjeneste ud af dine færdigheder, er ved at oprette et online kursus, som andre kan deltage i for deres egen fornøjelse. Et online kursus er en af de mest fleksible online-forretninger derude lige for tiden. Personligt, da hele denne lockdown-situation startede, tilmeldte jeg mig selv 5 online-kurser bare for at føle mig mindre skyldig i, hvordan jeg brugte min tid. Desværre er jeg kun aktivt færdig med 3 ud af 5. Men jeg hænger på. Under alle omstændigheder er der websteder derude som Teachable og Thinkific, der hjælper dig med at finde ud af, hvordan du opretter og starter et online kursus. Det er fantastisk til dem, der leder efter en allerede kendt platform, så du ikke behøver at starte fra bunden.

Sælger produkter

Uanset om det er at lave gør-det-selv-ting af ting, som folk ikke selv har tid til at gøre, eller at lave noget ekstremt nyt og innovativt, kan du helt sikkert tjene penge på at sælge produkter på siden. Der er websteder som Etsy, der hjælper dig med at reklamere for de produkter, du sælger. Du kan endda tage det et skridt videre ved at oprette konti på sociale medier for yderligere at promovere dine produkter. Med det rigtige publikum og de rigtige produkter får du snart ordrer fra både højre og venstre.