Skil Dig Ud Ved Dit Nye Job Med Disse 3 Råd

443

Tillykke! Du har endelig fået et job, og den trættende jobjagt er forbi. Her kommer den næste forhindring: at give et godt indtryk på dit nye job. Jeg er sikker på, at du gjorde et godt stykke arbejde og slog benene væk på din nye chef og kollegaer under interviewprocessen, men du skal ikke stoppe der. Det er vigtigt, at du fortsætter med at møde op og leve op til deres forventninger. Jeg har et par tips, der kan hjælpe dig med at skille dig ud på dit nye job i løbet af de første par måneder.

Danne et godt forhold

Det vigtigste tidspunkt, at begynde at lære dine kolleger at kende, er i løbet af den første måned, men det skal ikke stoppe her. Du skal fortsætte med at bruge de næste par måneder på at dyrke og skabe et godt fællesskab til de mennesker, du skal arbejde med. Du kan for eksempel invitere kollegaer på drinks eller lignende. Det er vigtigt at bemærke, at du skal skabe et forhold til alle. Ikke kun dem med en højere uddannelse, men også med folk, du arbejder på ligefod med, og folk, der skal arbejde under dig. Dette viser, at du er opmærksom på det store billede, og ikke bare ser op til dem, der rangerer højere.

Bed om feedback på dine karrieremål

Uanset om din leder har sat mål for dig eller ej, er det vigtigt, at du selv sætter enkelte mål, du vil arbejde hen imod. Hvordan vil du ellers være i stand til at måle dine fremskridt i virksomheden, hvis ikke du prioriterer fremdrift? At sætte mål og skrive dem ned, er en god måde at minde dig selv om, hvad du vil opnå inden for en bestemt tidsramme. At nedskrive dine mål, og derefter bede om dine kollegers og / eller leders råd, er en måde at sikre dig, at du vælger de rigtige løsninger

Men selvfølgelig, selvom du skriver dine karrieremål ned, ville det være nytteløst, hvis du ikke holder fast ved dem. Indstil påmindelser til evaluering hver anden uge eller deromkring. Med feed-back fra andre kan du hurtigere finde ud af næste handlingsforløb, hvis tingene ikke går nøjagtigt, som de skal.

Bliv åben-minded

At være nybegynder kan være skræmmende på grund af alle de nye ting, du skal lære, men det kan også være et aktiv for holdet på grund af det nye perspektiv, du bibringer. En upartisk opfattelse kan være nyttig til at identificere områder, der har brug for forbedring, som andre måske ikke har bemærket før.

Derfor er det vigtigt, at du sætter spørgsmålstegn ved ting. Der er ikke noget galt i at være nysgerrig, så længe du har respekt for det. Selvom en proces eller struktur allerede har været på plads i nogen tid, betyder det ikke altid, at det er den rigtige måde at arbejde på. Vær ikke bange for at spørge, hvorfor nogle ting er, som de er. Du finder ud af, at det altid er bedre at indrømme ikke at vide ting og udvise nysgerrighed, i stedet for at foregive at vide det rigtige svar, selvom du faktisk ikke gør det.