Hvordan køber man et hjem med dårlig kredit historie?

356

Mange mennesker bekymrer sig om deres kreditværdighed, når de planlægger at købe et hus. Realkreditlånere bekymrer sig dog mindre om lave kredit-scorer som folk tror. Långivere er mere tilbøjelige til at bekymre sig om, hvorvidt du er i stand til at betale dem tilbage hver måned. Derfor er de mere interesserede i din beskæftigelsesstabilitet samt din årlige indkomst. Faktisk bliver et betydeligt antal låneansøgninger godkendt med dårlige kreditvurderinger. Så folk kan købe et hjem selv med ringe kredit.

Når kreditværdien falder under långiverens minimumsstandarder, betragtes den som dårlig kredit. Men minimumsstandarden kan variere fra långiver til långiver. For eksempel er den mindste kreditscore for konventionelle lån 620. Du skal også foretage en mindste udbetaling på tre procent for dette lån, som er et godt valg for dem, der har en lav kredit score.

FHA-lån er også en anden god mulighed for boligkøbere med dårlig kreditscore. Selv dette lån har også bestemmelser for købere med ingen kredit historie. Derfor betragtes det som det oprindelige “dårlig kredit” realkreditlån. VA-lån og Homebuyer Assistance Program er nogle andre muligheder, der kan hjælpe dig med at købe et hus med dårlig kredit historie.

Husk dog, at kreditscore ikke er permanent. Der er altid nogle muligheder for at forbedre din kredit score. Du skal bare praktisere en god økonomisk adfærd, som kan hjælpe dig med at skabe en betydelig forskel i din kreditscore. Så det er klogt at tage nogle organiserede træk for at opbygge en flot økonomisk profil med en god kredit score.