Hur Slack kan förbättra arbetsplatsen och produktivitet

314

Att använda Slack är ett bra sätt att bygga en professionell arbetsplats. Men ineffektiv användning av Slack kan göra arbetslivet mer rörigt istället för lättare. Om ditt arbete inte kräver Slack är det bäst att inte starta en arbetsplats där, eftersom det kommer att göra det mer rörigt för dig med konstanta meddelanden, uppgifter och frågor.

Använd ditt Slack-konto på vilken enhet du vill. Eftersom det inte finns någon begränsning av enheter för att komma åt ditt Slack-konto, kan du hålla dig uppdaterad hela tiden. Oavsett om du använder Windows eller Linux kan du se alla dina viktiga meddelanden direkt. För bekväm användning kan du integrera Slack med andra välkända tredjepartsappar. Du kan också reglera dina aviseringsalternativ samt ändra Slack-boten som du föredrar.

Som kommunikationsplattform har Slack ett antal fördelar som att tillåta att bjuda in mer än en säljare till en kanal. Det kan säkerställa maximalt engagemang och aktivt deltagande för var och en, vilket i slutändan påskyndar beslutsprocessen. Genom att använda Slack kan fastighetsmäklare ladda upp alla dokument som juridiska kontakter eller identifiering på ett och samma ställe.

De som vill hålla kanalerna relativt fria bör använda threads för samtal. Det låter dig se alla konversationer med ett klick. Nya användare bör vara strategiska när de skapar en kanal på Slack. Att behålla den vanliga offentligheten för allmänheten är också ett bra sätt att upprätthålla transparens för nya användare. Denna praxis gör det också möjligt för dem att bli bekanta med plattformen genom att kontakta olika lagkamrater på samma sida.

Konstanta aviseringar på Slack kan vara distraherande och minska produktiviteten. Det är också viktigt att hålla en balans mellan ditt privatliv och ditt yrkesliv. Särskilt om du arbetar på distans, slutar du aldrig riktigt med att arbeta, vilket kan vara stressigt i längden. För att undvika denna situation kan du ställa in ett aviseringsschema. Det är också klokt att hantera aviseringar enligt dina preferenser.