Hvad Leder Ansættende Chefer Efter I Et CV?

284

En jobrekrutter skal tjekke tusindvis af CV’er. Det er meget vanskeligt at se på alle detaljerne i en kandidats CV. Derfor kigger de fleste rekrutteringskonsulenter efter nogle specifikke punkter i et CV. Kandidaterne skal være opmærksomme på disse punkter. Det kan hjælpe dem til at få så mange samtaler som muligt.

Geografisk område

Først vil rekrutteringsfolkene gerne vide, hvilken adresse en kandidat har. De ønsker at sikre sig, at kandidatens placering passer til jobbet. Hvis jobbet er et fjernjob, er rekrutteringsfolkene måske ikke interesseret i kandidaternes placering. Men beliggenheden er vigtig for de job, der kræver, at du kommer på kontoret.

Arbejdserfaring

Det næste, som rekrutteringsfolkene kigger på i CV’et, er ansøgerens seneste erhvervserfaring. Erfaring og kvalifikationer i forbindelse med jobbet er meget vigtige for at blive udvalgt. Hvis de to til tre seneste job er relevante, kan rekrutteringsfolkene overveje dig som en potentiel kandidat.

Relevante resultater

Hvis du har relevante eller ekstraordinære resultater, vil dit CV skille sig ud. Nævn alle de målbare resultater i dit CV. Det er klogt at skrive dem i punktform. Det hjælper nemlig rekrutteringsmedarbejderne med at identificere disse punkter nemt.

Uddannelsesmæssige kvalifikationer

Det er en vigtig faktor, som alle rekrutteringsfolk værdsætter. Rekrutteringsfolk kigger altid efter relevante uddannelsesmæssige baggrunde, når de vælger kandidater. Så den relevante uddannelsesbaggrund er meget vigtig for at få det ønskede job.