Microsoft Değişimi: Dinamik Görüntü Özelliği Mart Ayında Sunulacak

500

Microsoft Teams hizmetindeki özellikleri güncelleyerek kalitesini arttırdı. Yakın zamanda, mart ayında yeni Dinamik Görüntü özelliklerini hizmete sunacaklar. Bu yeni görüntü özelliği kullanıcıların yan yana içerikleri konferanslardaki diğer katılımcılar ile paylaşmalarına imkan tanıyacak. Bu sunu gerektiren toplantılar için veya tüm katılımcıların beraber video izlemeleri için mükemmel bir özellik.

Finansal raporlar, slaytlar ve power pointler ve hatta videolar bu özellik ile konuşmacılar ile eş zamanlı gösterilebilir. Şu anda sunu yapılırken veya bir ekran paylaşılırken video paylaşımı küçültülüyor. Teams uygulamasının mevcut galeri görünümü otomatik olarak güncellenecek ve insanlar kendi görünümlerini özellik çıkar çıkmaz özelleştirebilecekler.

Bu yeni güncelleme aynı zamanda aktif konuşmacıları ve el kaldıran katılımcıları da ön plana çıkartmanın yanı sıra dinamik içeriğin yanına istenilen kişinin sabitlenmesine izin verecek. İlk olarka Temmuz 2020’de Microsoft tarafından duyurulan bu özellik Microsoft 365 ürün yol haritasına göre bu yılın mart ayında devreye girecek.

Bu hizmetin kullanımının pandemi ile çok daha arttığını söyleyebiliriz. Günlük ortalama 115 milyon kişinin bu hizmetten yararlandığı tahmin ediliyor. Geçtiğimiz aralık ayında toplu bir şekilde hizmete giren sanal mola odaları gibi özellikler arama deneyimini geliştirmişti.